FIRINDA LEVREK


    FIRINDA LEVREK
    
    MALZEMELER

  • 4 adet orta boy levrek
  • 6 adet küçük soğan
  • 1 baş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 adet limon
  • karabiber
  • tuz
     HAZIRLANIŞI
     
     Öncelikle temizlenmiş levreklerin üzerine bıçak yardımıyla iki kesik açalım ve aralarına ince dilimlediğimiz limonları koyup uygun bir fırın tepsisine yerleştirelim. Soğan ve sarımsakların kabuklarını soyup bütün halinde tepsiye dağıtalım. 2 yemek kaşığı zeytinyağı levreklerin üzerine gezdirelim. Göz kararı bir miktar tuz ve karabiber serpelim. Tepsimizi alüminyum folyoyla kapatalım ve 200° fırında pişirelim. Pişmeye yakın folyoyu üzerinden alıp bir sürede öyle pişirelim. Sağlıklı ve lezzetli levrekler servise hazır. Afiyet olsun :)


Yorumlar

Popüler Yayınlar