MANTAR KAVURMA
MANTAR KAVURMA
Yok böyle bir lezzet. Şu mantar ne nefis bir şey. Pişirme öncesi daha temizlerken bile ufaktan ufaktan ağzıma atıp yediğim de doğrudur:) Öyle lezzetli bir şey çünkü. Böyle pratik bir şekilde yapabileceğiniz kavurması bile bir harika oluyor. Ekmeğe banmalık bir şeyler istiyorsanız eğer mantar kavurma güzel bir tercih olacak sizin için. Ben mantar kavurmayı hafta sonları çayın yanında tüketmeyi çok seviyorum. Sizler elbette ki acıktığınızda günün herhangi bir zaman diliminde ağızlara layık bu mantar kavurmayı yapıp tüketebilirsiniz.
MALZEMELER
- 300 gram kestane mantarı
- 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ
- 1 adet soğan
- 1 adet küçük kapya biber
- 2 diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı pulbiber
- Bir tutam kıyılmış maydanoz
Yorumlar
Yorum Gönder