TAVADA YAĞLI BÖREK
TAVADA YAĞLI BÖREK
Kahvaltıya bugün pratik güzel bir şey hazırladık. Dolapta kalan son iki yufkayı değerlendirmiş olduk aslında. Tama kabul ediyorum, hamur açıp bir katmer yapmadık ama en az onun kadar da güzel bir şey oldu. Canımız her zaman hamur açmak istemeyebilir, vaktimiz olmayabilir :) E ne yapalım biz de böyle arada sırada kaçamak yapıp yalancı tariflere başvurabiliriz öyle değil mi ;) Sağlıkla kalın.
MALZEMELER
- 2 adet yufka
- 3 yemek kaşığı tereyağ
HAZIRLANIŞI
Tereyağı tavada eritin. İlk yufkayı tezgaha açın ve her tarafına gelecek şekilde tereyağı gezdirip bir fırça yardımıyla sürün. Yufkayı katlayarak yine her katına tereyağı sürerek kare şeklinde katlayın. Tavada iki taraflı çevirerek kızartın. Afiyet olsun.
Yorumlar
Yorum Gönder