CİĞER KAVURMA
CİĞER KAVURMA
MALZEMELER
- 500 gr tavuk ciğeri
- 2 adet orta boy soğan
- 3 adet yeşil biber
- 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
- bir tutam maydanoz
- tuz
- kekik
- kırmızı pul biber
Ciğerleri küp küp doğrayıp bol suda yıkayalım. Uygun teflon bir tavaya ciğerleri koyup suyunu çekene kadar kısık ateşte, karıştırarak pişirelim. Suyunu çeken ciğerlere zeytinyağını,yemeklik doğradığımız soğan ve biberleri katıp kavuralım. Tuzunu, kekiğini ve kırmızı pul biberini de atıp, pişmeye yakın ince kıydığımız maydanozu da ilave edelim. Kavurma hazır. Afiyet olsun :))
Yorumlar
Yorum Gönder